2 retter til 295,-
3 retter til 385,-
4 retter til 445,-

Sommerbuk/Krondyr tillæg 50,- pr. cou.

Minimum 15 pers.

Forret

Pocheret torskeryg serveres med syltede rødbeder, baconstøv, vagtelæg - hertil grov sennepscreme.

Ærtesuppe med champagne, creme fraiche og ørredrogn.

Carpaccio bresaola med bitre salater vendt i moscatel olie anrettet med rababer/chilicompot.

Flødelegeret hummersuppe med creme fraiche, kinarejer og cognac.

Ristet rødfisk med tapenader af urter, serveres på bund af spanske bøftomater, ramsløg og salatløg.


Hovedret

Pocheret sommertorsk på bund af grønne og hvide asparges og sauce mousselin.

Ristet sandart fra Julsø, serveres på mos af nye kartofler, olivenolie og krydderurter.

Rimet laks med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise.

Kold fersk røget lakseterrine med capers, smør og krydderurter.

Fisketallerken bestående af fem fisk fra Julsø og Vesterhavet, med diverse garniture og sauce.

Ovnbagt rødtunge roulade med tigerrejer, citron creme, hvide slikasparges og urtecreme.

Varmrøget laks med creme af rygeost, krydderurter, syltede aberginer og ramsløg.

Spanske og italienske specialiteter med forskellig garniture.

Tallerken med spansk serrano skinke, arrangeret med soltørrede tomater, oliven, grillede artiskokker og persilleolie.

Cuvette af OMAHA kødkvæg serveres med saute af rodfrugter rødvinssauce, brøndkarse og hjemmelavet pommes frites.

Strip Loin af OMAHA kødkvæg helsteges med sauce bearnaise, bagte tomater og bønner.

Farseret perlehønebryst med madeira sky, årstidens grønt og pommes rissoles.

Indbagt oksemørbrad Wellington med grønne bønner pancetta, trøffelsauce og tidens kartoffel.

Sødmælks kalveculotte serveres med souffle af hvide rodfrugter, tern af abrikos, saute af svampe, dertil kalvesky.

Helstegt lammekølle gnedet med groft havsalt og hvidløg, serveres med friske asparges, rababercompot og marksvampe.

Langtidsstegt oksefilet af OMAHA kødkvæg, serveres med pommes fondant, årstidens grønsager og sauce bearnaise.

Let saltet andebryst med urte vinblance, asparges, jordskokker og tidens kartoffel.

Dansk sommerkylling med persillefrit, rababercompot, flødesauce og nye danske kartofler.

Oksemørbrad med sauce bourguignon, pommes fondant, braiserede bønner svøbt i bacon og blomkåls gratin.

Sommerbuk/krondyr (sæson), serveres med ristede svampe, morkelsauce, pommes rissoles, jordskok og grønt.


Dessert

Cremet chokolade/orangekage med rababer sorbet og kandiserede pistacienødder.

Underhusets citronfromage med skum.

Italiensk tiramisu med kakao drys.

Friske bær med fløde/vanillieparfait.

Underhusets desserttallerken.

Gateau Marchel med vanillieparfait.

Chokoladekage med friske bær og vanillieparfait.

Appelsinmousse med appelsinsalat og mandler.