Menu fra kl 17.30 - 22.00


FORRETTER


Rimmet vesterhavslaks med pocheret æg og sc. Hollandaise kr. 140,-

Friske grønne slikasparges med store kinarejer og sc. Vinaigrette kr. 138,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde, chilli og urter kr. 138,-

Friske dildkogte jomfruhummer med dildmayonaise og flutes kr. 168,-

Tapastallerken med spanske og italienske specialiteter kr. 138,-

6 stk. friske østers med citron og flutes kr. 148,-

Flødelegeret hummerbisque, souflebolle,tigerrejerog pocheret æg kr. 148,-

Skaldyrsfad med jomfruhummer, østers, rejer, krabbeklør og blåmuslinger kr. 245,-
TILKØB: 1/2 dansk sort hummer kr.125.00


HOVEDRETTER

Fish & Chips, kuller serveret med ærtepure og tatarsauce kr. 220,-

Dampet midterstykke af vesterhavslaks, grønne slikasparges og sc. hollandaise kr. 255,-

Helstegt Kalveryg med skovsvampe/morkelsauce samt sommergrønt kr. 255,-

Helstegt OMAHA oksefilet med sommergrønt og ratatuie kr. 255,-


DESSERTER

Tallerken med 5 slags europæiske gårdoste kr. 95,-

Glaceret pandekage med citroncreme, karamelpure og friske bær kr. 95,-

Gateauj Marchel med vanilieparfait og friske bær kr. 95,-


Vælg ens meanu (3 retter) kr 410,-
+ 95 kr. ved tilvalg af skaldyrsfad og østers.

Bordbestilling på tlf. 86 82 37 36