JULEPLATTE - Pris pr. couvert kr. 225,-

fra kl. 12-15. (min. 2 couverter)

* Marineret sild med karrysalat * Lun rødspættefilet med remoulade * Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing * Hjemmelavet medisterpølse og ribbenssteg med rødkål og grønlangkål * Fransk brie ost

 

AFTENANRETNINGER - Pris pr. couvert kr. 350,-

fra kl. 18. (min. 4 couverter)

* Marineret sild med karrysalat * Kryddersild med løg og kapers * Lun stegt sild i eddike * Lun rødspættefilet med remoulade * Gravad vesterhavslaks med sennepsdressing * Skagensrejer med mayonnaise * Hjemmelavet sylte med rødbeder * Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofler * Lun ribbenssteg med rødkål * Lun friskstegt and med rødkål * Ris à la mande med kirsebærsauce
… dertil hører brød og smør

 

JULEFROKOST LUKSUS - Pris pr. couvert kr. 445,-

(min. 20 couverter)

* Marineret sild * Karrysalat * Kryddersild med løg og capers * Caviar med æggeblomme * Stegte sild i lage * Lun rødspættefilet m/remoulade * Skagensrejer med mayonnaise * Graved laks med flødesennepsdressing * Rødkindet æbleflæsk * Ristet blodpølse med sukker og sirup * Medisterpølse med grønlangkål og brunede kartofler * Frikadeller med flødestuvet hvidkål * Lun leverpostej med champignon og bacon * Glaseret juleskinke * Helstegt oksehøjreb med mixed salat * Lun and med rødkål og svesker * Ostebord * Ris a la mande med kirsebærsauce.

 

JULEMIDDAG

3 retter kr. 375,- / 4 retter kr. 435,- / 5 retter kr. 485,-


FORRET: Flødelegeret hummerbisque med pocheret æg og tigerrejer

MELLEMRET: Ristet vintertorsk på knust kartoffel rørt med olivenolie og hakkede krydderurter og akaciehonning

HOVEDRET: Helstegt rådyr med tyttebær og vintergrønt

OSTE: 3 slags franske oste

DESSERT: Glaserede pærer med vanilie parfait

 

Julefrokost retter


Christiansøsild med løg, capers og æggeblomme Kr. 78,-

Marineret sild med carrysalat og æg Kr. 78,-

Stegt sild i lage med løg og capers Kr. 85,-

Underhusets gravad vesterhavslaks med dild og sennepsdressing Kr. 130,-

Nordsørejesalat vendt med asparges og tomatiseret mayonnaise / cremefraiche dressing Kr. 128,-

Nyrøget ål med røræg, tomat og purløg Kr. 148,-

Friteret rødspættefilet med nordsørejer og remoulade og citron Kr. 108,-

“Stjernekaster” 2 stegte fiskefiletter med rejer, kaviar, asparges og Bloody Mary dressing Kr. 155,-

Friskkogte muslinger med urter, fløde og pommes frites Kr. 148,-

Underhusets fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær Kr. 135,-

6 stk. friske bretagne østers med citron og rødvinsvinagrette Kr. 135,-

Underhusets hjemmelavede sylte med rødbeder og sennep Kr. 120,-

Spansk Tapas med italienske og spanske specialiteter, rimet laks, brieost og forkellige tapenader Kr. 165,-

Clubsandwich med kylling , tomat og bacon og dressing Kr. 135,-

Caesar salat med kylling, tomat, agurk, bacon og Caesar dressing Kr. 130,-

Tatar af oksemørbrad med løg, capers og æggeblomme Kr. 148,-

Rørt tatar med cognac og hjemmelavede pommes frites Kr. 155,-

Jazzburger med bacon, salat, rørt senep agurk tomat og purløg Kr. 165,-

Underhusets pariserbøf med løg, capers, rødbeder og æggeblomme Kr. 155,-

Underhusets hjemmelavede æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg Kr. 145,-

Oksetournedos med champignons a la creme Kr. 158,-

Julemedisterpølse med hjemmelavet grønlangkål og brunede kartofler Kr. 130,-

Friskstegt ribbenssteg med svedsker og hjemmelavet rødkål Kr. 135,-

Friskstegt and med svedsker og hjemmelavet rødkål Kr. 148,-

Gammel ost med fedt , sky og rugbrød Kr. 85,-

Italiensk gorgonzola med løg, æggeblomme og ristet rugbrød Kr. 85,-

Friturestegt camenbert med tyttebær og ristet franskbrød Kr. 85,-

Dagens kage Kr. 65,-

Ris a la mande med kirsebærsauce Kr. 68,-